2009. december 31., csütörtök

Madarat tolláról...



Több blogban is láttam pávatolbból készült fülbevalót és nagyon megtetszett. Úgy döntöttem, a szilveszteri bulira megcsinálom magamnak. Nem pont úgy sikerült, ahogy terveztem (a széleit nem sikerült túl egyenletesre vágni és az egyik toll valahogy megnyomódott és kicsit csálén áll) de azért így is tetszik. :)

2009. december 29., kedd

Egy este a klubban





Kata barátja kérte ezeket a kulcstartókat. (a kép készítése óta már a kulcstartó rész is fölkerült rájuk :D) Ajándéknak szánja őket. Kicsit változtattam a régebbi dizájnon, hogy azért mégse legyen teljesen azonos. A Heinekenes kupak pl. most nem lett süllyesztett, praktikusabb így. Az ászok a régiek, csak a színeket csereltem fel. Lassan ki kéne már találni valami új pasis mintát :)

2009. december 22., kedd

Jeges-Borzas



Dia oldalán(kreativvagyok.hu) találkoztam a sárga borzas karkötő leírásával. Rögtön megtetszett, mert mutatós és végre felhasználhattam valamire a sok-sok vegyes gyöngyikémet. Imádom a kéket, de a ruhatáram ezt valahogy nem tükrözi, úgyhogy nem is nagyon készíték kék ékszereket. Ezek a szépségek is már több mint egy éve vártak a megfelelő alkalomra. :) Most viszont végre összeszedtem magam és megfűztem belőlük ezt a karit, ami barátnőmnek, Nikkának lesz karácsonyi ajándék. Remélem tetszik majd neki.
A kép sajna elég béna lett (lámpafénynél nem tudok normálisan fotózni), de mivel borzika holnap már indul is új gazdájához, nagy hirtelen ezt sikerült összehoznom. :D

2009. december 21., hétfő

kistáska



Ezt a mintát is Adritól szereztem. Bár az enyém kicsit más, mert csak négyféle méretű gyöngy van benne (az eredeti mintában ötféle szerepel), úgyhogy az enyém mini táska lett. :) Próbáltam bepasszítani a hexeket is...de úgy nem tetszett. Sajnos kicsit egyenetlenek a gyöngyök, de azért így is aranyos lett.

2009. december 20., vasárnap

Audrey-bogyeszok




A változatosság kedvéért ismét fekete-fehér. :) A bogyók Adri, a "tanárnénim" mintája alapján készültek. Olyan jó volt fűzni őket, viszonylag egyszerű és haladós, szóval gyors sikerélmény. Még az is lehet, hogy szett lesz belőle.

2009. december 13., vasárnap

Ismét díjat kaptam :)



Ezzel a díjjal két nagyon kedves lány is meglepett, Méri (http://mrimunki.blogspot.com/) és Ági (http://agic8.blogspot.com). Mindkettőjüknek köszönöm, hogy gondoltak rám. Nagyon megtisztelő, hogy engem választottak. Én Nikolnak (http://nikolbijou.blogspot.com/)továbbítanám, mert gyönyörűek a munkái, és mindig irígykedem a befoglalásai láttán. :) Fogadd szeretettel!

2009. december 12., szombat

Rongyszőnyeg téliesítve



Ismét rongyszőnyeg, ezúttal rendelésre. Szeretem ezt a mintát, mert egyszerű, mégis nagyon látványos és mutatós. Munkatársnőm, Andi kérésére készült.

Shadows




Kicsit eljátszottam a színekkel és a textúrákkal. Van itt fényes, matt, metál, ezüstközepű...minden, ami csak kell. Nekem öröm volt fűzni, remélem Marcsi pedig örömmel viseli majd. :)